• Thuisnederlaag voor SCG’18
    SCG’18 heeft in de thuiswedstrijd tegen Margriet niet voor punten kunnen zorgen. Het werd uiteindelijk een 0-3 nederlaag en daarop viel weinig af te dingen.
    In de beginfase had SCG’18 wel een grote mogelijkheid om de score te openen. Boyd van Dijk kopte diagonaal fraai in maar de Margriet-keeper wist met een mooie reflexbeweging de bal onschadelijk te maken. Het bleek achteraf een van de weinige kansen die SCG kreeg.
    In de 11e minuut opende Margriet de score. Uit een corner werd de bal fraai in de bovenhoek geschoten en dat was 0-1.
    SCG probeerde hierna wat meer aan voetballen toe te komen maar in de omschakeling was Margriet steeds slimmer dan SCG. Tot grote kansen leidde dit echter niet, zodat de rust inging met een 0-1 voorsprong voor Margriet.
    Na de rust waren het geloof en de overtuiging in een goed resultaat voor SCG’18 ver te zoeken. Er werd veel balverlies geleden, waardoor er geen rust in het eigen spel kwam. In de 54e minuut kwam Margriet enigszins gelukkig op een 0-2 voorsprong. Uit een afgeslagen aanval van SCG kon Margriet opstomen naar het S CG-doel. De bal werd onderweg naar het doel twee keer van richting veranderd, waardoor keeper Dennis Schoenmakers kansloos was en dat betekende 0-2.
    SCG’18 probeerde nu van alles om de aansluitingstreffer te maken, maar deze kwam er niet.
    Margriet vergrootte de voorsprong in de 76e minuut naar 0-3 en toen was het Gestelse verzet definitief gebroken.
    Volgende week gaat SCG’18 op bezoek bij DVG in Liempde. Gelet op de stand op de ranglijst moet hier toch wel een goed resultaat kunnen worden behaald.
    Ook die wedstrijd zal helaas zonder publiek worden gespeeld.